Jeg har tidligere vært inne på at det kan være greit å ha noe å ta seg til når røyksuget virkelig begynner å ta tak i deg.

Akkurat dette er noe av det viktigste som jeg har erfart som ‘vellykket’ røykeslutter, og noe av det jeg har hatt best erfaring med er rett og slett å bruke nevene til noe skikkelig arbeid, og da snakker jeg oppussing av hjemmet!

røykeslutt tjen penger

Jeg hadde noen rom i huset som som virkelig hadde behov for en renovasjon, for å si det mildt, og det ble faktisk en litt større jobb enn jeg hadde planlagt. Men igjen: det var jo akkurat det jeg hadde behov for! Jeg slapp å måtte låne penger til oppussing, og det gjorde jeg på følgende måte: jeg har lagt av penger over et par år etter at jeg sluttet å røyke, nærmere bestemt det samme beløpet hver uke som jeg tidligere brukte på tobakk og snus. Èn ting kan jeg love deg: du vil bli forbauset over hvor mye penger det kan bli i løpet av nokså kort tid, og når jeg sjekker bankkontoen er det nesten skremmende at jeg har brukt så mye penger på det heslige stoffet.

Det hele endte i alle fall med en ny kjøkkeninnredning, inkludert nytt gulv, samt et nyoppusset soverom med en herlig seng å sove godt i!

Prøv det selv – legg av pengene du tidligere brukte på tobakk og se de herlige resultatene som røykeslutten din kan føre til!