Folk som gjør et forsøk på å slutte å røyke blir ofte rastløse og i mangel på en aktivitet å ta seg til kan det fort være at man faller tilbake til gamle synder.

Det er i disse tilfellene at man bør ha en liten ‘rastløsaktivitet’ som man kan more seg med, og slike aktiviteter finner man i hopetall på nettet. Selv foretrekker jeg å spille gratis på nettet, og da spesielt på spilleautomater.

røyking dreper

Jeg kan skjønne at noen vil reagere på det jeg skriver, men la meg få forsvare meg først. For det første er jeg ingen spiller og har heller aldri vært det, og det er en enkel grunn til det: jeg har ikke mage til det! Frykten for å bli avhengig er for stor, og jeg liker rett og slett ikke å tape penger. Det er jo ikke nødvendigvis slik at man taper bestandig, men som sagt: jeg tør ikke. Jeg benytter derfor sider som dette for å spille gratis for det er faktisk ganske morsomt da. Det betyr ingenting om man taper lekepengene, også er det faktisk ganske morsomt å vinne når man gjør det (skjønt, man tenker jo som regel: ‘hva om jeg hadde spilt med ekte penger…’

Men i allefall: finn deg en tidsrøyte som du kan lene deg på hvis det begynner å klø i røykefingrene – det vil garantert kunne hjelpe deg – det har det i alle fall gjort på meg. Lykke til!